Crostini s černými lanýži
Potřebné ingredience
250 g kuřecích jater, 20 g černých lanýžů, 1 stroužek česneku, 2 lžičky celého zeleného pepře, 3 lžíce olivového oleje, 1 lžička koňaku, šťáva z 1/2 citronu, sůl, pepř, 4 krajíce bílého chleba.
Postup přípravy
Česnek oloupeme a rozetřeme se zeleným pepřem na pastu. Kuřecí játra propláchneme a nakrájíme na malé kousky. Lanýže očistíme a nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a játra s lanýži na něm za opatrného míchání podusíme cca 5 minut. Přidáme česnekovou pastu a všechno vaříme na mírném ohni další 2 minuty. Nakonec přidáme citronovou šťávu, koňak, sůl a pepř. Chléb opečeme dozlatova a naneseme játrovou směs, můžeme nakrájet na malé jednohubky a podávat.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé